NK Carbid zomerspelen op 28 juli 2018

TIENDEVEEN GIET WEER DEURDONDEREN MET DE CARBID ZOMERSPELEN 2018!!!

 

De organisatie van het NK Carbiddarten in Tiendeveen heeft  weer een uniek evenement bedacht! De NK Zomer carbidspelen op 28 JULI 2018.

 

De organisatie had tijdens het laatste open NK Carbiddarten 2017 al toegezegd om te kijken of ze iets konden doen als zomer evenement en dat is gelukt.

Dankzij de medewerking van de Gemeente Hoogeveen gaan er in Tiendeveen weer ouderwets worden geknald met melkbussen en carbid, maar nu lekker in de korte broek. 

Wat is er nou zo leuk aan de NK Zomer Carbidspelen? Wel het is niet zo koud als in de winter, hoeft geen dikke jassen en handschoenen aan en ook voor het publiek is het aangenaam vertoeven rondom de wedstrijdbanen en de gezellige catering met zonnig terras en uitkijk op de Carbid Zomer Spelen.

Deelnemen kost € 10,- per team en toeschouwers zijn graits welkom!

Ook nu zal het weer gaan om precisie en zuiver richten. Er wordt geschoten op 2 banen die minimaal 50 meter lang zijn. Wat het precies gaat worden is een verrassing, maar het wordt spectaculair en wederom oorverdovend. We zullen een klein tipje van de sluier oplichten, een van de  beide onderdelen heeft te maken met strikes en spares.

De deelnemers ontvangen bij inschrijving het wedstrijdreglement en verdere gegevens.

Wil je meer weten?? Schrijf je dan snel in of kom anders kijken op 28 juli in Tiendeveen bij de eerste NK zomer carbidspelen die begint om 12.oo uur.  

Vriendelijke groetn uut Tiendeveen

 

Contact persoon : Bé IJmker Bestuurslid MFC De Eiken 06 8296 3865 of info@carbiddarten.nl

MFC Tiendeveen

Reacties zijn gesloten.