Ruimte reserveren

Verhuur kleine ruimtes:
Voor kleine bedrijfsbesprekingen, bestuursvergaderingen en andere activiteiten in kleine samenstelling binnen ons MFC gebouw zijn er diverse kleine ruimtes beschikbaar. Voor het gebruik van een kleine ruimte binnen het MFC zijn de kosten

  • € 15, – per uur.

Verhuur Grote ruimtes:

Grote vergaderingen, trainingen, feesten en rouwdiensten. zijn bij ons uiteraard ook mogelijk, de kosten hiervoor zijn:

  • Prijs per dagdeel: € 60,00
  • Prijs per dag: € 120,00

Verhuur Sportzaal:

Voor het huren van de Sportzaal zijn de kosten

  • € 20,- per uur

Daarnaast word de sportaccommodatie bijvoorbeeld ook gebruikt bij diverse toneeluitvoeringen, muziekavonden, sinterklaasfeesten, geloofsactiviteiten en kerstconcerten. De kosten hiervoor zijn

  • € 85,- per uur

Ook is er een mogelijkheid tot het afnemen van een koud/warm buffet of een barbecue. Wilt u meer info en de diverse prijslijsten ontvangen neem dan contact met ons op.

Het is niet toegestaan dat u zelf voor drinken en/of eten zorgt. Wilt u meer dan alleen een kopje koffie of thee dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

Contact: info@mfctiendeveen.nl

Ook kunt u zoeken op de website van MFC De Eiken. Onder het kopje “agenda” ziet u “agendapunt toevoegen”. Daar ziet u  alle ruimtes staan. Klik op de gewenste ruimte. Onderaan de pagina kun u uw naam, telefoonnummer en uw vraag, aanvraag of omschrijving van wat u graag zou willen noteren. Druk op verzenden en wij nemen contact met u op.

Tevens kunt u contact opnemen met bestuurslid; Christiaan Metselaar, telefoonnummer 06-43988383

Reacties zijn gesloten.