Handboogschietvereniging Alilaz houdt eerste clubtoernooi

Tiendeveen – Handboogschietvereniging Agilaz te Tiendeveen houdt op 18 juni 2017 haar eerste officiële wedstrijd voor leden in MFC de Eiken in Tiendeveen. Het toernooi begint om 10 uur en er zullen 2 x 30 pijlen worden geschoten en schutters worden ingedeeld naar hun discipline; compound, recurve en traditioneel. 

De wedstrijd vindt plaats tussen 10 en 16 uur en bij mooi weer zal er buiten geschoten worden. Toeschouwers zijn zeker welkom en er kan gedronken en gegeten worden in het MFC de Eiken. Bij mooi weer op het zonnige terras met uitzicht op de wedstrijd.

Agilaz bestaat nog maar net twee jaar, maar heeft stevig aan de weg getimmerd en heeft nu al ruim 50 leden. Er wordt geschoten met alle typen handbogen en iedereen is welkom: beginners, gevorderden en experts. Het is een gezellige, ontspannen, maar serieuze club met een goede mix tussen mannen, vrouwen, jong en oud. Er wordt zowel binnen in de gymzaal als buiten op het veld geschoten, mits het weer dit toelaat.

AgilazNieuwsgierig? Je bent van harte welkom om te komen kijken bij de wedstrijd. Je kan je deze dag ook opgeven om op dinsdagavonden een paar keer gratis te komen schieten met een verenigingsboog, zodat je onder begeleiding van een vrijwilliger aan de slag kunt met boogschieten. Voor meer informatie kijk op: www.Agilaz.nl

 

Comments are closed