Kerstmarkt

Kerstmarkt 2014Kerstmarkt in Tiendeveen. Op zaterdag 13 december 2014 organiseren enkele verschillende verenigingen uit Tiendeveen weer gezamenlijk  een gezellige kerst-snuffelmarkt. Op deze markt kan je letterlijk en figuurlijk alvast even van de kerst proeven, want naast een gevarieerde markt met kerst- en winterproducten, waar je de kerstsfeer kan proeven, zijn er ook tal van kraampjes met lekker eten, zoals een lekkere kop snert of een broodje worst. De kerst-snuffelmarkt begint om 16.00 uur en zal om omstreeks 19.00 uur afgelopen zijn.

Standhouders

De aanmeldingen voor kerstkramen druppelen op dit moment al binnen. Er zijn echter nog altijd kramen beschikbaar, dus wie zijn of haar producten wil tonen is van harte welkom. En kraamhuur is niet duur, want we willen het laagdrempelig houden. Daarom vragen we maar   € 10,- per “kraam”. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@mfctiendeveen.nl

Nieuw

Dit jaar organiseren we trouwens weer wat nieuws, want voor het eerst kan er worden deelgenomen aan “een wedstrijd kerststukken maken”. We willen dan ook iedereen oproepen om zo creatief mogelijk te zijn om thuis een mooi kerststukje te maken. De kerststukken kunnen vooraf aan de kerstmarkt tussen 15.00 en 16.00 uur ingeleverd worden bij de kerstkraam in het MFC, zodat de bezoekers van de kerstmarkt dan gedurende de kerstmarkt hun stem kunnen uitbrengen. Omstreeks 19.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Om het zo eerlijk mogelijk te maken, hebben we aan deze wedstrijd leeftijdscategorieën verbonden. Deze zijn: 0 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar, 13 t/m 16 jaar, en 17 jaar en ouder. Er mogen per persoon meerdere stukken worden ingeleverd, dus we verwachten veel creativiteit en deelname.

Tot slot wensen we iedereen veel succes met de voorbereidingen en alvast hele fijne feestdagen..

De organisatie

Comments are closed