Opnieuw vernielingen bij het MFC

Beste dorpsbewoners,

We hebben al eerder melding gemaakt van vernielingen rondom het MFC, dit was in het weekend van van 11 en 12 april, toen  is er geprobeerd brand te stichten op de tribune.

Vernieling Vernieling1Afgelopen week hebben wij geconstateerd dat men geprobeerd heeft om de al beschadigde/verbrande stoeltjes nog wat verder de vernieling in te helpen.  Een groot aantal vrijwilligers is dagelijks/wekelijks bezig om  het verenigingsleven draaiende te houden, hebben daar ook plezier in.  Door dit soort  gedragingen vraag je je dan ook af of dit wel gewaardeerd wordt. Sommige mensen vinden het blijkbaar leuk om dingen die  niet van zichzelf zijn te vernielen. Buiten het feit dat op deze manier de vrijwilligers zich afvragen, waar doen wij het allemaal voor, zijn er ook kosten mee gemoeid, die we nu nergens op kunnen verhalen.  Door de inzet van de vrijwilligers is het MFC/ VV Tiendeveen in staat om de kosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Als we echter dit soort vernielingen e.d. weer moeten herstellen, zijn we genoodzaakt om te kijken waar we deze kosten  gaan terugverdienen.

Wij vragen dan ook nu, heeft iemand van jullie iets gezien of gehoord over wie hier bij betrokken is, meld dit dan bij het bestuur, dit mag ook anoniem.  Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie en tevens de aanvraag voor meer politiecontrole.

Jammer dat we dus nog steeds in Tiendeveen dit soort maatregelen moeten gaan treffen.

vriendelijke groeten,

Bestuur MFC Tiendeveen

 

Comments are closed